Fysiske rammer

Opdateret: 2018-01-21 11:01:45

Lilleby ligger midt i en folkeskov, med en stor fantastisk legeplads hvor børnene får rig mulighed for at bruge kroppen til alle deres fantasifulde lege.

Vi har en bålplads som vi vil gøre brug af og vise børnene hvor meget forskelligt man kan over et bål. Klatrestativ, kolbøttestænger og rutsjebane på en fed skråning hvor vi sammen kan rulle og løbe ned af.

Vi har nogle dejlige indbydende lokaler, hvor vi kan udfolde os med træværksted, dukkekrog, motorik rum, læsehjørne, udklædning samt køkken hvor vi man hjælpe hinanden med bagning og alm. hverdagsting. I er hjertelig velkomne til at komme forbi og se det hele. Hvis I vil have en rundvisning er det en god ide at ringe og lave en aftale, så kan vi sætte personale af til en god snak og rundvisning i Lilleby.

Vi vil bruge alle de gode muligheder som Spentrup by byder på, så som legepladser, grønne arealer hvor Lillebys pirater og riddere kan have base, dukkevognstur til Brugsen og skattejagt på stien til Fakta. Blicherskoven er en fantastisk skov, hvor vi ved, der bor Nisser. Dem skal vi ud og lede efter, og påskeharen kommer helt sikkert i folkeskoven, så der skal vi på jagt efter dens æg. Gåtur ud af Banestien, som indbyder til snak om her kørte toget i gl. dage. Desuden vil vi dele børnene op i små grupper, så vi kan gøre endnu flere ting i byen.

Vi vil rigtig gerne gøre brug af jer forældres ressourcer, hvis det er noget I har lyst til. Vi har allerede aftaler med en sygeplejerske, som kommer og hjælper alle børnenes bamser, så den dag er børnehaven lavet om til bamsehospital.

Lillebys klovn kommer også på besøg en dag, så er det klovnedagen, hvor vi alle kan være klovne og fjolle rundt.

Vi har også en super dygtig afspændingspædagog, som kommer forbi. Hun vil danse med os, og lære os at slappe af til historie eller musik. En fantastisk massør kommer og lærer os at massere hinanden, da det er super godt for børnene og bevist at det mindsker mobning.

En mega sej pige, som dyrker cross fit på konkurrenceplan, kommer forbi og lader os prøve at bruge vores egen krop til træning, og så prøver vi at slæbe et gl. bildæk efter os, måske vi skal se hvor mange børn hun kan slæbe på en presenning hen over græsset.

Brandbilen kommer også op til Lilleby, så der kommer en tema dag omkring 1-1-2. Så kom endelig med forslag til noget I tænker kunne være spændende og hyggeligt for børnene, så vi kan få en sjov og lærerig oplevelse sammen med jer og jeres børn.

Copyright 2017 Spentrup Lilleby