De ansatte i Lilleby

Opdateret: 2020-12-19 11:14:26 | Leder: Anette

Leder: Anette H. Nejmann, som blev uddannet pædagog i 2013.

Jeg er 40 år, bor sammen med min mand Lars og 2 døtre, Cathrine på 11 år og Clara på 14 år.

Jeg har arbejdet i børnehave, ungdomsklub, Juniorklub og har været i praktik i vuggestue, og 2 børnehaver.

I min fritid er med i bestyrelsen for Spentrup juniorklub, hvor vi har vagter året rundt og deltager i arrangementer. Jeg bruger meget tid på familie og venner, hvor vi er aktive sammen. Det kan både være en løbe eller gåtur ud i naturen, en tur i hallen hvor vi alle spiller en hockey kamp.

Jeg sidder sjældent stille og elsker at være sammen med en masse mennesker.

Valgte pædagog faget da jeg brænder for at være sammen med børn, og være med til at se og hjælpe deres udvikling på vej frem i livet.

Vibeke

Opdateret: 2020-09-21 12:01:52 | Ansatte

Jeg er 52 år og bor i Randers. Jeg har 2 store børn dreng på 24 år og en pige på 21 år. Jeg er uddannet i butik, som jeg arbejdede med i 10 år derudover har jeg været i vuggestue også 10 år (Regnbuen).

Inden jeg kom til Spentrup Lilleby arbejdede jeg i Randers HK.

Jeg elsker at arbejde og være omkring og sammen med børn, de er så givende og det er fantastisk at kunne være en del af deres udvikling.

Jeg er en frisk glad pige. I min familie elsker vi håndbold, så der bliver brugt nogle timer i forskellige haller. Jeg elsker at være sammen med min familie og venner og mange gåture i skoven med vores hund Malde.

Marlene

Opdateret: 2020-09-21 12:02:31 | Ansatte

Pædagog: Jeg er 42 år og bor sammen med min mand Claus og vores tre piger – Maia 11 år, Smilla 9 år og Rosa på 5 år.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet på bosted, aktivitetscenter og i børnehave. De sidste par år har jeg været dagplejer, vikar på julemærkehjemmet og er nu igang med kostvejlederuddannelsen.

Jeg elsker af arbejde med børn og følge/støtte dem i deres udvikling og har altid arbejdet meget med sanser, krop/bevægelse og udeliv.

Jeg er som person meget positiv og elsker af lære noget nyt og møde nye mennesker. Jeg bruger min fritid sammen med min famile og venner, hvor der altid gang i noget, evt. en skovtur, en tur i svømmehallen eller lign. Jeg får energi af at være sammen med andre – både børn og voksne og brænder for pædagog-faget.

Camilla

Opdateret: 2020-09-21 12:01:27 | Ansatte

Uddannet pædagog i sommeren 2002 med speciale indenfor idræt og sundhed.

Jeg er 45 år gammel og bor på et nedlagt landbrug sammen med Tommy og vores 3 piger. Emma på 17 år, Laura på 14 år og Anna på 11 år.

Efter jeg blev uddannet har jeg arbejdet som vikar på et bosted i et halvt år og i en integreret institution i alderen 0-6 år i 13 år. Endvidere har jeg drevet et hotel sammen med min samlever i 2 år.

Grunden til, at jeg valgte pædagogfaget er, at jeg brænder for at arbejde med børn, og syntes det er fantastisk at kunne være med til at følge samt støtte deres udvikling på vej gennem livet. I det pædagogiske arbejde har jeg en anerkendende tilgang til tingene og har fokus på krop og bevægelse.

Håndbold er en stor del af min families liv. Jeg har selv været aktiv håndbolsdspiller og alle mine 3 piger spiller håndbold, så jeg bruger en del tid i forskellige haller. Derudover træner jeg lydighed i DCH med vores 2 hunde.

Birgitte

Opdateret: 2020-09-21 11:56:11

Pædagog: Jeg er 48 år og bor sammen med min mand Michael og to af vores 3 børn. Theresa 13 år, Victoria 20 år og Isabella 22 år, som bor og studerer i Århus.

Jeg har, siden jeg blev uddannet i 1998, arbejdet i daginstitution. Dog har jeg haft to perioder med orlov, da vi som familie har boet i udlandet i to perioder, mens børnene var små.

Jeg elsker hverdagen sammen med børnene og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg er et meget positivt og anerkendende menneske, der er drevet af at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg nyder, og synes det er spændende, at følge børnene i deres start på livet, og hertil bidrage med min faglighed og støtte.

I min fritid elsker jeg at hygge med min familie og venner. Jeg er meget sportinteresseret og vil gerne bruge weekenderne i en sportshal. Jeg nyder også en god løbetur og en spændende bog.

Lone

Opdateret: 2020-09-21 11:55:30

Jeg er 45 år og bor med min mand Kasper og vores 3 børn Maria, Emil og Nanna.

Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent og har arbejdet i det fag i 13 år.

Derefter valgte jeg at blive dagplejer da jeg egentlig altid havde drømt om at arbejde med børn. Jeg nåede at være dagplejer i 11 år.

Nu er jeg her i Lilleby og elsker at arbejde med jeres skønne børn.

Jeg synes det er skønt at være med til at forme børnene og præge deres udvikling på det stadie det enkelte barn er. Det er i de “små” år der sker mest i børns udvikling og det er dejligt at være en del af denne udvikling og støtte børnene i en positiv retning.

Camille

Opdateret: 2020-12-19 13:59:07 | Ansatte

Jeg hedder Camille og er 20 år. Jeg er pædagogmedhjælper her i skønne Lilleby.

Jeg er til dagligt meget aktiv og spiller både håndbold og fodbold. Jeg ønsker derfor at vise børnene glæden ved at bruge kroppen. Jeg blev i sommeren 2019 student, hvor jeg havde den naturvidenskabelige linje og nyder at arbejde med science og udeliv og det at udvikle kreativiteten i naturen. Jeg ønsker og nyder også at bruge kreativiteten indendørs og lade fantasien få frit spil.

Jeg synes det er fantastisk at arbejde her i Lilleby. Det er så givende at være sammen med børnene, og jeg synes, at det er spændende at se og være med til at præge deres udvikling.

Clara

Opdateret: 2020-09-21 12:00:54 | Ansatte

Jeg hedder Clara og er 14 år gammel. Til hverdag går jeg på Randers Realskole i 8. klasse. Efter skole kommer jeg og leger med de skønne børn, som går i Lilleby. Jeg elsker at være sammen med børnene og kender dem hver især rigtig godt. Jeg har været med lige siden Lillebys opstart og synes, det er spændende at se børnenes udvikling gennem årene. I min fritid er jeg sammen med venner og familie. Jeg er en meget aktiv pige, der elsker at bruge kroppen og mit yndlingsfag er idræt. Jeg er både i børnehaven og i vuggestuen, det skifter lidt efter, hvor der er mest behov.

Theresa

Opdateret: 2021-10-08 15:22:39 | Ansatte

Jeg er 14 år og går i 8. klasse på Randers Realskole. I min fritid kan jeg godt lide at læse og være sammen med min familie og venner. Udover det, kommer jeg i Lilleby, hvor jeg leger med børnene, hvilket jeg synes er hyggeligt og sjovt.

Copyright 2017 Spentrup Lilleby