Ønskesamarbejde

Opdateret: 2018-01-21 11:54:47

Vi har en drøm om det gode samarbejde.

Her fortæller vi jer, om vores drøm, om det gode samarbejde imellem forældrene og vi ansatte i Lilleby.

Hvis vi sammen er i stand til at få det til at forløbe på denne måde vil det give os muligheden for at rette fokus mod det væsentlige, nemlig at give jeres barn og hele børnegruppen en sjov, spændende, udviklende og indholdsrig dag i børnehaven.

Der er andre børn i børnehaven, og forældrene har forståelse for, at barnet nu er blevet en del af en gruppe.

Børn glæder sig rigtig meget til at begynde i Lilleby, men det tærer på kræfterne at starte i børnehave. Alle børn reagerer på at skifte miljø, og vores forældre er gode til at give børnene nogle korte dage i starten. Det er rart at kunne komme hjem og bearbejde dagens indtryk, inden dagen er slut.

Vores forældregruppe er altid rigtig gode til at indhente informationer via vores opslagstavler og hjemmesiden. Samtidig er vi gode til at huske at få tingene op i god tid og få skrevet på tavlen hver dag.

Diverse deadlines overholdes ved indberetning af ferier, tilmelding til møder osv. På den måde kan vi altid få det bedste ud af planlægningen af timerne sammen med jeres børn, så vi ikke pludselig sidder 3 voksne til 3 børn i en ferie, men gemmer timerne til der er bedre brug for dem.

Vores forældregruppe er god til at stille spørgsmål, når der er noget som undrer dem. Vi vil være åbne og lyttende så I føler jer velkomme til at spørge om alt. Vores forældregruppe har lært at tænke pyt, og har fokus på det vigtige, at børnene har en god indholdsrig hverdag. Pyt er et par vanter eller strømper som er blevet væk, der er skrevet navn i så med det samme vi finder dem kommer de tilbage på rummet.

Vores forældregruppe giver børnene en sund og alsidig madpakke og frugt/eftermiddags pose med, hvor der er fokus på groft brød, frugt og grønt, og sukkerting er udeladt. Dette giver børnene en god platform til at få en god dag. Konflikter er nemmere at undgå, når der er noget godt i maven at tære på. Vi ansatte er selvfølgelig forbillede med vores madpakker.

Vores forældre har styr på børnenes tøj, de sørger for der altid er nok skiftetøj, der er udetøj beregnet til vejret og årstiden, og der er navn i tøj og ting.

Vi ansatte ved ikke hvor bamsen eller trøjen er, men med navn i tingene er det nemt at levere tilbage på barnets rum.

Børnene er aktivt deltagende i garderoben, de trækker selv i og af tøjet, med opmuntrende ord fra de voksne. Når børnene starter hos os, er de rigtig godt på vej til at blive renlige.

Vi har daglig kontakt med jer forældre, så vi opnår et godt forældre samarbejde.

Copyright 2017 Spentrup Lilleby